Uhapšen nakon masakra u Albaniji: Muškarac ubio osam rođaka, šest ranio

objavljeno: 11.08.2018. u 10:37

Albanska policija uhapsila je Ridvana Zikaja (24) koji je automatskim oružjem u petak oko 18 sati ubio osam, a ranio šest rođaka, javljaju albanski mediji.  

Osumnjičeni je uhapšen kilometrima daleko od sela Resuljaj, na 90 kilometara južno od Tirane. Kako se navodi, on je otišao u kuću Demira Zikaja (75), starijeg brata njegovog dede, te ga ubio, a odmah potom i Demirovu ženu Perie (72). Onda je usmrtio Demirovog sina i snahu Azema (45) i Aferditu (42). Tu se nije zaustavio, otišao je u stan drugog Demirovog sina, Besima Zikaja (43) i tamo ubio njega, ali i Besimovu suprugu Vasiliku (42), kao i njihovo dvoje djece - Saru (16) i Lediona (8). Pored toga, Ridvan Zikaj je ranio šest osoba, piše "Ora news".

U području u kojem je izvršen maskar postavljeni su kontrolni punktovi, a potraga se obavljala i iz vazduha. Sumnjalo se da je Zikaj naoružan i izdato je upozorenje građanima, ali i policajcima koji učestvuju u akciji, da može da predstavlja ozbiljnu prijetnju. Nešto kasnije je uhapšen.

 
UPDATE/ Masakër në Vlorë: Djali vret 8 pjesëtarë të fisit të tij, plagos 6 të tjerë

UPDATE/ Masakër në Vlorë: Djali vret 8 pjesëtarë të fisit të tij, plagos 6 të tjerë Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/te-shtena-me-arme-ne-vlore-viktima-dhe-te-plagosur

Posted by Ora News on Friday, August 10, 2018