open-navfaktor-logo
search
Nesreća kod Prijedora
Učestvovala četiri vozila: Petero povrijeđenih, među njima i dijete
Teške tjelesne povrede zadobio je vozač "golfa", dok su lakše povrijeđeni vozač, suvozač i putnik u "hyundaiju", te dijete koje se vozilo u "fiat puntu"
04.07.2019. u 16:27
get url
text

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 8.20 sati dogodila na  magistralnom putu Prijedor-Banja Luka, u mjestu Gornji Orlovci, učestvovala su četiri automobila, a nekoliko osoba je povrijeđeno, među njima i dijete.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Prijedor, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su "renault", kojim je upravljao S.J. iz Banje Luke, "fiat punto" za čijim volanom je bila osoba inicijala S. B. iz Prijedora, "hyundai", čiji je vozač A. M. iz Skender Vakufa, te "VW golf", kojim je upravljao S. G. iz Prijedora.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede zadobio je S. G., vozač "golfa", dok su lakše povrijeđeni vozač, suvozač i putnik u "hyundaiju", te dijete koje se vozilo u "fiat puntu" - saopćeno je iz PU Prijedor.

Povrijeđenim osobama medicinska pomoć ukazana je Opštoj bolnici u Prijedoru, a uviđaj na lmjestu nesreće obavili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Prema nezvaničnim informacijama, "hyundai" koji je učestvovao u ovoj nesreći pripada Obavještajno-sigurnosnoj agenciji (OSA) BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.