open-navfaktor-logo
search
Suspendovani policajac
Ubistvo Irene Predojević: Optužnica nije podignuta, Jeličić izlazi na slobodu?
Jeličić je uhapšen 31. oktobra prošle godine zbog sumnje da je u avgustu 2005. godine ubio Irenu Predojević, a tereti se za teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način
30.07.2019. u 09:39
get url
text

Goran Jeličić, suspendovani policajac koji je osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29) u Bosanskoj Dubici prije 14 godina, najvjerovatnije će biti pušten na slobodu.

Jeličiću je isteklo devet mjeseci kako je u pritvoru, a s obzirom da u dosadašnjem periodu Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru nije podiglo optužnicu, više nema zakonskog osnova da se on drži u pritvoru.

U nastavku procesa najvjerovatnije će se braniti sa slobode, a istraga u ovom predmetu se nastavlja.

Jeličić je uhapšen 31. oktobra prošle godine zbog sumnje da je u avgustu 2005. godine ubio Irenu Predojević, a tereti se za teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način, te za nelegalno posjedovanje oružja.

Predojević je nestala je u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine u Bosanskoj  Dubici. Kobne večeri sa prijateljicama je bila u jednom kafiću, a u povratku kući izgubio joj se svaki trag. Njen ugljenisan leš je nađen 8. avgusta te godine na divljoj deponiji u selu Božići.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.