Danas oko 15,30 sati u Trebinju muškarac S. R. vatrenim oružjem ubio je svoju suprugu Lj. R., nakon čega je pucao u sebe.

Kako je za Faktor kazala Vanja Antelj, portparolka Policijske uprave Trebinje, ubistvo se desilo u prostorijama Fonda zdravstvenog osiguranja, u ulici Vojvođanska, lice inicijala S. R. pucalo je u svoju suprugu iz vatrenog oružja, nakon čega je ona smrtno stradala, a potom je pokušao izvršiti samoubistvo. 

- Prema saznanjima kojima trenutno raspolažem S. R. je još uvijek živ. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je izašao na lice mjesta i uviđaj je u toku - kazala je Antelj.       

Prema informacijama koje smo dobili od Petre Paovice, specijalista anesteziologa u Bolnici u Trebinju, S. R. je u veoma teškom stanju večeras dovezen u ovu zdravstvenu ustanovu  sa ustrelnom povredom glave koja je uzrokovala veliko krvarenje u mozgu. 

- Nakon inicijalnog zbrinjavanja unesrećeni je pripremljen za transport na Neurohirurško odjeljenje u Podgorici i trenutno je na putu za tamo - kazala je Paovica.