open-navfaktor-logo
search
Presude
Ubio pješakinju i pobjegao s mjesta nesreće: Sinu vlasnika "Pinka" godina kućnog pritvora
Mitrović je 18. jula 2013. godine, vozeći džip "BMW" beogradskom Ustaničkom ulicom na pješačkom prelazu udario i usmrtio Andreu Bojanić
02.07.2019. u 11:39
get url
text

Sin vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, Aleksandar Mitrović, osuđen je danas na godinu dana kućnog pritvora uz elektronski nadzor (nanogicu) zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17) u julu 2013. godine.

Portparol Prvog osnovnog suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za srbijanske medije da je Mitrović osuđen zbog krivičnog djela "teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i krivično djelo nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi".

Mitroviću mlađem se uračunava u kaznu vrijeme koje je proveo u pritvoru od 19. jula 2013. do 4. oktobra iste godine, tako da mu je ostalo da odsluži manje od 10 mjeseci.

Mitrović je 18. jula 2013. godine, vozeći džip "BMW" beogradskom Ustaničkom ulicom na pješačkom prelazu udario i usmrtio Andreu Bojanić.

Prema navodima tužilaštva, vozio je brzinom većom od 81 kilometar na sat.

Mitrović je pobjegao sa mjesta nesreće, a u policiju ga je odveo njegov otac Željko Mitrović.

I tužilaštvo i odbrana imaju pravo da ulože žalbu na ovu presudu Apelacionom sudu u roku od osam dana.

 

Snimak nesreće u kojoj je Aleksandar Mitrović usmrtio Andreu Bojanić

Produkcija "Rikošet specijal" došla je u posed snimka saobraćajne nesreće u kojoj je Andrea Bojanić izgubila život. Na snimku se vidi stariji čovek koji je pokušao da pređe ulicu u Ustaničkoj jer je video zeleno svetlo na semaforu za pešake i ljude koji masovno prelaze ulicu na obeleženom pešačkom prelazu jer je zeleno svetlo na pešačkom prelazu. U tom momentu, ogromnom brzinom proleće Aleksandar Mitrović u svom automobilu, pored tog čoveka, pregazivši umalo i njega! Na snimku se jasno vide pešaci koji prelaze ulicu i reakcija čoveka nakon gaženja Andree Bojanić, jer Mitrović uopšte nije kočio niti je stao nakon gaženja nesrećne devojčice. JEDINI AUTOMOBIL KOJI SE KREĆE USTANIČKOM ULICOM U MOMENTU NESREĆE JE AUTOMOBIL ALEKSANDRA MITROVIĆA! Ovaj snimak krunski je dokaz krivice Aleksandra Mitrovića uz dodatnu otežavajuću okolnost bežanja sa mesta počinjene saobraćajne nesreće u kojoj ima lica koja su izgubila život krivicom nesavesnog vozača, u ovom slučaju Aleksandra Mitrovića, sina medijskog tajkuna Željka Mitrovića, vlasnika kompanije "Pink international".

Posted by Ricochet special on Thursday, September 20, 2018
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.