open-navfaktor-logo
search
Atraktivna Amerikanka
U ranoj mladosti silovale su je kolege iz razreda, danas je jedna od najvećih zvijezda UFC-a
Paige VanZant jedno je od najprepoznatljivijih lica UFC-a, a do statusa velike MMA zvijezde koračala je trnovitim putem.
07.04.2020. u 19:10
get url
text

Ova 26-godišnja Amerikanka je osvojila drugo mjesto u takmičenju "Strictly Come Dancing", a bila je prava u realitiju u kojem su se ocjenjivala kulinarska znanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who thinks I need to compete on @dancingabc one more time??!! I took 2nd place, I’ve been thinking about 1st for years!!!! Here is another sexy routine by the amazing @markballas

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Nedavno je ova poznata MMA borkinja na svom Instagram profilu, koji prati preko 2,4 miliona osoba, objavila golišavu fotografiju kako trenira sa svojim dečkom u samoizolaciji, a sve se kasnije pretvorilo u pravi serijal.

U svojoj autobiografiji "Surviving the Fight of My Life", danas velika UFC zvijezda, otkrila je da su je sa 14 godina silovale kolege iz razreda, nakon što su se napili na zabavi.

Upravo ovaj nesretni događaj naveo je Paige VanZant da promijeni prezime. Ona se prvobitno prezivala Sletten, ali su je u školu zvali "Slutton".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glitter is always an option

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Ipak, čini se da su događaji iz rane mladosti bili ono što je Paige guralo naprijed, pa je danas jedno od najpopularniji UFC lica, računajući i njene muške kolege.

U dosadašnjoj MMA karijeri atraktivna Amerikanka imala ja 12 borbi, uz omjer od osam pobjede i četiri poraza.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.