Bez predsjednika kluba, Upravnog odbora, u finansijskoj krizi, četiri nesiplaćene plaće, a i rezultatski i igrački, Bijeljinci su dotakli dno.

Međutim, naredne sedmice moglo bi doći do pozitivnih vjetrova kada je semberski premijerligaš u pitanju. Prema informacijama koje je dobio portal Bijeljina danas, u klub bi se mogli vratiti Mladen Krstajić i Nebojša Tomić, pod čijim je rukovodstvom Radnik imao najveće uspjehe u svom postojanju.

Dva puta izlazak na međunarodnu scenu, osvajanje Kupa BiH, stabilizacija kluba, najveći su uspjesi Radnika pod vodstvom ova dva sportska radnika. Tomić bi se vratio na mjesto direktora kluba, a Krstajić bi, zbog trenerskih obaveza u srbijanskom prvoligašu TSC, bio član Uprave.

Funkciju predsjednika kluba obavljao bi Ljubomir Stević, koji je i u tom periodu bio u upravi i jedan od rijetkih koji je davao novac i pomagao rad kluba.

- Tokom narednih dana trebala bi ponovo da se sazove Skupština kluba, kojoj bi prisustvovali svi članovi, a ne kao na prethodnoj samo odabrani, gdje bi se izabralo novo rukovodstvo kluba. Pored već spomenutih, u Upravi bi bili angažovani i privrednici sa područja grada koji bi pomogli da se klub vrati iz ambisa u kome se trenutno nalazi.

Naravno, zbog velike rezultatske krize, loše selekcije igrača i loše igre, razmišlja se i o smjeni stručnog štaba na čelu sa aktuelnim trenerom Vladom Jagodićem. Kada je riječ o njegovom naslijedniku, sazanali smo da nova uprava kluba razmišlja da na mjesto trenera postavi dosadašnjeg igrača, kapitena i legendu kluba Velibora Đurića, koji je trenutno na završetku igračke karijere, ali također i u fazi završetka studija za sticanje UEFA Pro licence. Svima je poznato fudbalsko znanje ovog igrača, a ne sumnjamo da bi i u trenerskom poslu bio uspješan kao i u igračkom - piše Bijeljina.org.

- Za sada niko nije razgovarao sa mnom, ne znam ništa o tome, ali ja sam se opredijelio da poslije igračke karijere ostanem u fudbalu i radim kao trener. Naravno da bi Radnik bio moj veliki izazaov, da tu baš počnem trenersku karijeru, ali za sada sam samo fokusiran na nastupe u ekipi, a o svemu drugom ćemo razgovarati kada za to dođe vrijeme - rekao je Đurić.