open-navfaktor-logo
search
Željo vs Sarajevo
U prodaji ulaznice za reprizu sarajevskog derbija iz 1996. godine
Ulaznice za "Remake derbija između Željezničara i Sarajeva iz 1996. godine" koji će biti odigran na stadionu Grbavica 8. juna u prodaji su od srijede.
02.06.2022. u 10:16
get url
text

Karte koštaju pet konvertibilnih maraka ( 5KM), a sav prihod od prodaje ide u Fond "Sportisti za život" kojeg su u saradnji sa Udruženjem Pomozi.ba osnovali Edin Džeko i Mirza Teletović, prenosi Anadolu Agency (AA). Iz ovog Fonda već je utrošeno više od 100.000 KM za potrebe liječenja oboljelih bh. građana.

- Iz Udruženja Pomozi.ba još jednom pozivaju sve zainteresovane da svojim prisustvom na utakmici pomognu liječenje građana, ali i uživaju u potezima starih majstora, koji još imaju magije u svojim nogama. Muharemović, Biščević, Pehlivanović, Gušo, Žerić, sa jedne strane, te Gogalić, Ferhatović, Granov, Uščuplić, Hošić, Dedić i ostali sa druge strane, obećavaju napetu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su svi oni, koji istrče na teren, ali i svi oni koji se pojave na tribinama, već pobjednici - navode iz udruženja.

Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Udruženja Pomozi.ba i fan shopovima FK Željezničar i FK Sarajevo. Oni koji dolaze iz inostranstva ulaznice mogu kupiti putem Paypala - [email protected] sa naznakom "Remake derbi". Fond za liječenja može se podržati i pozivom na telefonski broj 17021 kojim se doniraju dvije KM.

Igrači koji su prije 26 godina igrali za Željezničar i Sarajevo ponovo će istrčati na teren stadiona Grbavica 8. juna u 19.30 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.