open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
U ovim se horoskopskim znakovima rađaju najsebičniji ljudi
Jedino što je njima na pameti je da se okoriste, a kasnije im je svejedno hoće li s tom osobom ostati u dobrom, lošem ili nikakvom odnosu
26.11.2019. u 23:03
get url
text

Osobe rođene u ovim znakovima zodijaka teško održavaju dobre odnose s drugim ljudima jer gledaju isključivo vlastite potrebe.

Jedino što je njima na pameti je da se okoriste, a kasnije im je svejedno hoće li s tom osobom ostati u dobrom, lošem ili nikakvom odnosu.

Ova tri horoskopska znaka slove za najsebičnije.

Blizanci

Blizanci će vas na prvu uvjeriti da su vrlo velikodušni i altruistični međutim vrlo brzo ćete se uvjeriti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanaca uglavnom su vrlo neozbiljne i jedino što im je važno jest to da namire neku svoju potrebu. Kada im se vi jednom obratite za pomoć, vrlo vjerovatno ćete čuti kako nemaju vremena.

Djevica

Djevicama je jako važno da sve ide po nekim njihovim uvjetima i pravilima. One su te koje sve određuju i ako im se usprotivite, nećete dobro proći. Kada ih neko zamoli za uslugu, Djevice uglavnom odmah kažu što žele zauzvrat jer kod njih ništa ne ide besplatno.

Škorpion

Škorpioni su opsjednuti svojim životom i svojom dobrobiti do te mjere da će gaziti sve pred sobom ako treba kako bi došli do cilja. Oni su poznati po iskorištavanju drugih, uzimanju tuđe dobrote zdravo za gotovo i zanemarivanju tuđih osjećaja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.