open-navfaktor-logo
search
Preminuo u bolnici
U nesreći u Bosanskom Brodu poginuo fudbaler Nemanja Tešanović
Nemanja Tešanović (28), fudbaler iz Bosanskog Broda, poginuo je u subotu nakon što je sletio "mercedesom" u mjestu Liješće, kod Bosanskog Broda.
14.06.2020. u 15:02
get url
text

Tešanović je preminuo od posljedica nesreće, kada je oko pet sati ujutro mercedesom sletio s kolovoza, a s njim su u vozilu bili sugrađani Igor R. (23) i Siniša Ž. (23). Njih dvojica su hospitalizovani u dobojskoj bolnici.

Iz policije su saopćili da je Tešanović od povreda preminuo u UKC-u RS-a u Banjoj Luci.

Tešanović je jedan od bivših igrača FK Radnički, a potresnom porukom njegovi bivši saigrači oprostili su se od njega na društvenoj mreži.

- Momak koji je pojavom vedrio svaku prostoriju. Imamo mnogo uspomena, sve su dobre, jer nema osobe koja će reći loše za tebe. Ostavio si dubok utisak na sve nas. U ime kluba, u ime bivših igrača, u ime našeg prijateljstva, u ime svih građana ovog grada, želimo da ti zahvalimo za sve. Nećeš biti zaboravljen, a sada igraj fudbal gore i zabijaj golove, a mi ćemo se vidjeti kada se sretnemo, na nekom boljem mjestu, u neko bolje vrijeme, jer ovaj svijet očigledno nije suđen za tvoju dobrotu - napisano je, između ostalog, na zvaničnoj Facebook stranici FK Radnički Brodsko Polje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.