open-navfaktor-logo
search
Hrvatska mladost
U Mostaru najavljeni protesti zbog izbora Komšića u Predsjedništvo BiH
Hrvatska mladost organizira protestnu šetnju u Mostaru, s ciljem da u mirnoj i dostojnoj povorci iskaže sućut demokratiji u BiH
09.10.2018. u 10:54
get url
text

Zbog izbora Željka Komšića u Predsjedništvo BiH, u četvrtak, u 18:00 sati u Mostaru je najavljen protest. Naime, Hrvatska mladost je organizator protestne šetnje, od Sveučilišta u Mostaru do Ureda Hrvatskog člana Predsjedništva BIH, gdje će paljenjem svijeća iskazati svoje nezadovoljstvo. Informacija je objavljena na društvenoj mreži Facebook. Naziv protestne šetnje je R.I.P. Democracy BiH.

Hrvatska mladost organizira protestnu šetnju u Mostaru, s ciljem da u mirnoj i dostojnoj povorci iskaže sućut demokratiji u BiH.

-Vrijeme je da se reagira na opetovano gaženje demokratije u vidu preglasavanja Hrvata i izbora za hrvatskog člana Predsjedništva osobe koja je izabrana bošnjačkim glasovima - navode organizatori.

Ističu kako očekuju mobilizaciju svih građana kako bi pokazali da su još tu i da neće mirno prihvatiti rušenje političke volje hrvatskog naroda. Smatraju kako je vrlo važno da ode dostojanstvena poruka iz Mostara u svijet o preglasavanju Hrvata.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.