Četvrti

U Konjević Polju 1. juna veliki iftar "Bošnjaci na Drini"

Objavljeno: 27.05.2019. u 09:03

Velikom iftaru će prethoditi prigodan kulturno-vjerski program, te obraćanja organizatora, zvaničnika i predstavnika Islamske zajednice

FOTO: Arhiv

U bratunačkom naselju Konjević Polje, u subotu, 1. juna, u organizaciji Udruženja građana "Podrinje" i Medžlisa Islamske zajednice Bratunac, bit će upriličen četvrti iftar "Bošnjaci na Drini".

-Nikada ne smijemo zaboraviti šta se desilo na ovim prostorima. Podrinjci i dalje žele suživot i pravo na postojanje na ovim prostorima. Oni žele bolje sutra za našu djecu i sve ljude ove države. Upravo je zajednički iftar, bez dijeljenja na ove ili one, prilika za stvaranje ambijenta za bolji život svih Podrinjaca - kazao je u ime Udruženja Mirsad Suljić.

Velikom iftaru će prethoditi prigodan kulturno-vjerski program, te obraćanja organizatora, zvaničnika i predstavnika Islamske zajednice, najavljeno je iz Udruženja građana "Podrinje".

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije