open-navfaktor-logo
search
Fešta na odmoru
U iščekivanju transfera u Inter: Šta je Edin Džeko slavio u Dubrovniku
Sa suprugom Amrom sinoć je bio na petom rođendanu ugostiteljskog objekta "Barba" čiji je vlasnik njegov partner i jedan od najpoznatijih dubrovačkih ugostitelja Miho Obradović
02.07.2019. u 10:02
get url
text

U iščekivanju transfera u Inter naša fudbalska zvijezda Edin Džeko odmara u Dubrovniku, a sinoć je sa suprugom Amrom bio na petom rođendanu ugostiteljskog objekta "Barba" čiji je vlasnik njegov partner i jedan od najpoznatijih dubrovačkih ugostitelja Miho Obradović.

- Pet godina straha, rada, truda, ali i ponosa. Ponosa jer smo drugačiji, jer smo uspjeli u projektu u koji smo krenuli tako davno, a tako nedavno. Hvala prije svega mojima Kate Obradović i Ines Obradović, ali i roditeljima, bez kojih ovoga ne bi bilo. Hvala i kumu Mariju Curiću koji je uvijek tu da probamo novu ideju. Hvala svima koji su vjerovali, ali i onima koji nisu jer su nam jednaka inspiracija bili - napisao je na svom Facebook profilu Miho Obradović.

Mihi su na društvenim mrežama čestitale brojne poznate ličnosti iz BiH i Hrvatske, a među zvanicima bili su i njegovi dobri prijatelji Senijad Ibričić sa suprugom Anitom, Eldin Adilović, Armin Hadžić, vlasnik lanaca "Snogu" i njegova ljepša polovina Sarah Čerkez, Ivica Obradović sa suprugom Anitom Bonačić Obradović, doktoricom i vlasnicom dentalne ordinacije "Bonačić". 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.