open-navfaktor-logo
search
Pretres u Doboju
U gaćama krio više od 30 grama hašiša
Policajci Policijske stanice Doboj 1 i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj jučer su, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj pretresli kuću, pomoćne objekte , vozilo kao i osobu H. K. iz Doboja.
28.10.2020. u 10:52
get url
text

Tom prilikom kod njega je u donjem vešu pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj se nalazila materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu hašiš, ukupne težine od 30,930 grama, saopćila je PU Doboj.

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Protiv ove osobe će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjeni prekršaj iz člana 4. Zakona o sprečavanju i suzbijanju zloupotrebe opojnih droga BiH - navodi se u saopćenju.

Također, pripadnici Policijske stanice Doboj 1 su jutros oko 2 sata, prilikom obavljanja redovne patrole djelatnosti kontrolisali D. P. i M. I. iz Doboja, prilikom čega su kod M. I. pronašli i oduzeli plastičnu vrećicu u kojoj se nalazila materija koja asocira na spid, ukupne težine od 1,21 grama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.