Radi se o Ismiru Mirviću, biznismenu bh. porijekla sa adresom u Sjedinjenim Američkim Državama. Otkrio je ovo Damir Kasum, predsjednik Upravnog odbora Bordo kluba gostujući na N1.

VEZANI TEKST - Zajedno sa Vincentom Tanom: "Genije za strategiju" dolazi u FK Sarajevo

- Što se tiče gospodina Tana, tu postoji dosta emocija zbog svega što se dešavalo u klubu. Prije gotovo mjesec dana ostali smo bez investitora i krenuli u borbu, koja je neizbježna. Ali u rekordnom periodu našli smo novog investitora U finišu smo pregovora i sa našim drugim ulagačem koji ulazi pored gospodina Tana. Danas prije razogovora sa vama već smo odmakli u pregovorima i pitao sam ga da li mogu objaviti o kome se radi. Želio bih reći da se radi o gospodinu Ismiru Mirviću - rekao je Kasum za N1.

- Radio je sa Tanom na uspostavi kluba Los Angeles. Tražio je partnere, radio na marketingu i želi se aktivno uključiti u klub. Upravo ovaj gospodin je pružio pozajmicu klubu, zato što se kod njega vidi doza ljubavi prema gradu Sarajevu, koji smatra najznačajnijim sportskim brendom u BiH. Sa njim smo dosta komunicirali, oduševljen sam njegovim idejama. Dobar je prijatelj sa vlasnikom YouTubea i raznim drugim velikim vlasnicima. Njegovo obećanje je da će direktor marketinga iz SAD-a i da će sve od sebe da napravimo još veće rezultate - dodao je Kasum.