open-navfaktor-logo
search
Prava umjetnost
U dilemi ste kako ukrasiti nokte: Ovo su novi trendovi u manikuri za predstojeću jesen
Ukrašavanje noktiju postaje prava umjetnost, a dolazak jeseni donosi i nove trendove u svijetu ljepote, pa tako i u bojama i oblicima koji će biti popularni na noktima. Poput brojnih događanja kroz 2020. godinu, stilovi koje promoviraju vodeći stručnjaci u svijetu nail arta za ovu jesen su iznenađujući.
16.09.2020. u 21:41
get url
text

Najistaknutiji trend u uređenju noktiju ove jeseni bit će manikura u boji vina. Riječ je o pravom jesenskom klasiku, no ove sezone od dobija moderan izraz. Bordo nijanse su bile popularne 90-ih kao osnova za ukrašavanje nokta. Kao savršen dodatak ove sezone nameću su decentne metalik linije.

Bundeva je simbol jeseni, a uz kolače i razne delicije začinjene bundevom, svako će poželjeti tople narandžaste tonove na svojim noktima. Ove jeseni dodaju im se kompatibilne neutralne nijanse, a kao sjajna nadopuna jednostavni zlatni akcenti.

Kreativni nered u sezoni pred nama ćemo često viđati na noktima. Nakon apstraktne manikure, na red je došla asimetrična ili neusklađena manikura koja zahtijeva da svaki nokat bude uređen na drugačiji način. Ovaj ljetni trend prave će trendseterice rado nositi i u narednim jesenskim mjesecima. Prema riječima vodećih stručnjaka za nail art, kreativci će posebno doći na svoje, budući da ona uspješno objedinjuje sve moguće trendove dizajna, od tačkica i orbita, pa sve do geometrije i emotikona.

Izuzetno popularno bit će i ukrašavanje noktiju jarko-žutom manikurom s umetnutim smajlićima. Prema riječima poznate manikirke Mei Kawajiri, interes za ovaj dizajn kod njenih klijentkinja je u porastu, nakon što je nedavno Dua Lipi napravila manikuru sa smajlićima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All smiles heading into the weekend Who wants free shipping? Use code FREESHIP at checkout for free shipping on all orders placed this weekend only. • by @christinagranthands

A post shared by Color Camp (@color_camp) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.