open-navfaktor-logo
search
Vrijeme
U BiH danas pretežno sunčano, u četvrtak naoblačenje i moguć grad
U Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a razvojem oblačnosti ponegdje u Bosni moguć je kratkotrajni pljusak i grmljavina.
04.08.2021. u 08:24
get url
text

Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 35, na jugu do 37 stepeni Celzijusa.

U četvrtak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinu. Ponegdje uz kišu moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 31, na jugu zemlje do 33 stepena.

U petak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa lokalnim pljuskovima. U Hercegovini će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugozapadnog smjera. U sjevernim područjima vjetar sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 31, na jugu zemlje do 33 stepena.

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 32, na jugu zemlje do 35 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.