open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
U akciji Klub "pao" i kradljivac čokolada: Zaplijenjeni spid, marihuana, meci, vage...
Među uhapšenima i Srđan Boškov (36) koji je ranije hapšen zbog sumnje da je prije tačno mjesec, ukrao 27 velikih čokolada "Milka" iz trgovačkog objekta "Moj market"
03.06.2019. u 14:08
get url
text

U akciji kodnog naziva "Klub" koju su danas sproveli Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i PU Banja Luka zaplijenjeni su spid, marihuana, više komada metaka različitog kalibra, precizne vage i mobilni telefoni.

Uhapšeno je 11 osoba kojima se na teret stavljaju krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga , omogućavanje uživanja opojnih droga i navođenje djeteta na prostituciju.

Uhapšeni su, nezvanično, Srđan Boškov ( 36), godina, Mirko Salamić (23), Lea Dokmanović (19), Nail Kapo (20), Medina Kapo ( 18), Amer Isaković (20) , Ljubiša Bajičić (25) , Stefan Adamović (20), Dijana Babić ( 39), Marinko Marjanović ( 25) i Dragan Jelača ( 33).

Prema saznanjima iz istrage, Marjanović i Jelača su osumnjičeni za krivična djela navođenje maloljetnica na prostituciju.

Protiv osumnjičemnih, kao i protiv Stefana Ninkovića (39), a koji se trenutno nalazi na izdržavanju kazne zatvora u KPZ-u Doboj, biće dostavljeni izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka , a gdje bi trebali biti sprovedeni nakon saslušanja u policiji.

Nekoliko uhapšenih od ranije je poznato policiji, zbog raznih krivičnih djela.

Interesantno je da je među uhapšenima i Srđan Boškov (36) iz Banje Luke koji je ranije hapšen zbog sumnje da je prije tačno mjesec, 3. maja ove godine, ukrao 27 velikih čokolada "Milka" iz
banjalučkog trgovačkog objekta "Moj market". Prema nezvaničnim informacijama, on je tada pola čokolada pojeo, a pola prodavao na pijaci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.