open-navfaktor-logo
search
Saradnja
U 400 poslovnica BH Pošte plaćanje računa za električnu energiju bez provizije
Već u prvom mjesecu nakon što je ostvarena uspješna saradnja dvije velike kompanije BH Pošte i Elektroprivrede BiH, koja je omogućila plaćanje računa za utrošenu električnu energiju bez provizije na svim šalterima BH Pošte za fizička lica, ima za rezultat veliki broj pohvala zadovoljnih građana.
21.01.2021. u 15:33
get url
text

- U konačnici, to je bio i cilj ove proširene saradnje. Od 1. januara 2021. godine građanima je na raspolaganju oko 400 poslovnica BH Pošte u kojima mogu Elektroprivredi BiH platiti račune za utrošenu električnu energiju bez provizije.  Smatramo da je za građane ovo jako važno, ne samo zbog neplaćanja provizije nego i zbog toga što su zbog velikog broja poštanskih jedinica smanjena čekanja u redovima i gužve.  Korisnici imaju mogućnost iskoristiti veliki izbor lokacija za plaćanje računa za struju, bez provizije, što je zaista velika olakšica za njih - istakao je Mirsad Mujić, generalni direktor JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo.

Usluga plaćanja računa za struju bez provizije na šalterima BH Pošte jedna je u nizu koja je doprinijela da građani prepoznaju nastojanja da im se želi ponuditi više i olakšati izvršavanje obaveza, naročito u uslovima koje nam je nametnula pandemija, saopćila je BH Pošta.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.