open-navfaktor-logo
search
Objavljen teaser
TV nastavak oskarom nagrađenog trilera "Kad jaganjci utihnu": Serija "Clarice" dolazi ove zime
"Clarice", televizijski nastavak kultnog, oskarom nagrađenog trilera "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. godine sa Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama, premijerno će biti prikazana na CBS mreži ove zime.
09.12.2020. u 21:57
get url
text

Preciznije, prva epizoda izlazi 11. februara. Radnja serije, kako pišu specijalizirani filmski portali, odvijat će se od 1993., godinu dana nakon događaja iz filma. Priča će pratiti junakinju Clarice Sterling koja će za FBI loviti serijske ubice, seksualne predatore i ostale psihopate. Osim tradicionalnih proceduralnih epizodnih priča, serija će se pozabaviti i privatnim životom Clarice Sterling u Washingtonu. U seriji ćemo u glavnoj ulozi gledati Australku Rebeccu Breeds, poznatu po ulogama u serijama "Home and Away" i "The Originals".


CBS je objavio i prvi teaser za seriju koji otkriva dio jezive atmosfere, a osim centralne agentice u seriji glume Michael Cudlitz iz ostvarenja "The Walking Dead", Kal Penn iz "Housea", Lucca de Oliveira iz „SEAL Teama", Nick Sandow iz "Orange Is the New Black", Jayne Atkinson iz "Criminal Mindsa" i Devyn Tyler iz serije "The Purge". 


2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.