open-navfaktor-logo
search
Skandalozan snimak
Trump još jednom zgrozio javnost: Na udaru kritika zbog ponižavanja Melanije
Brojni su komentari osuda ovakvog ponašanja Trumpa, koji je čak jednom prilikom izjavio da niko ne poštuje žene više od njega.
29.08.2019. u 18:50
get url
text

Američki predsjednik Donald Trump ponovo je podigao prašinu u javnosti zbog svog ponašanja prema supruzi Melaniji. Snimak koji je nastao početkom augusta ovih dana mnogi dijele na društvenim mrežama, jer je neko primijetio čudno ponašanje Trumpa.

Nakon što je izašao iz auta u Daytonu u Ohiju, Trump je počeo lupkati rukom po nozi, što obično čine vlasnici pasa koji žele da im njihovi ljubimci priđu.

Međutim, tada u kadar ulazi njegova supruga Melania Trump, što je izazvalo zgražavanje mnogih. Naravno, brojni su komentari osuda ovakvog ponašanja Trumpa, koji je čak jednom prilikom izjavio da niko ne poštuje žene više od njega.

Upravo je ta njegova rečenica najviše citirana uz ovaj snimak, a kritičari su bili veoma oštri u svojim komentarima. Bilo je, međutim, i onih koji su pokušali opravdati ovakav potez Trumpa, ističući da je on na ovaj način dao signal svojim agentima da upravo kreće.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.