Trikovi Kate Middleton zbog kojih joj cipele nikada ne spadaju s nogu

objavljeno: 09.02.2018. u 08:03

Meghan Markle mogla bi pokupiti nekoliko modnih trikova od Kate Middleton, koja je od mladih dana učila kako biti dama.

Tridesetšestogodišnja vojvotkinja, uz nekoliko kratkih modnih izleta u kojima se javnosti pokazala u tenisicama, više je puta dokazala kako u štiklama može baš sve, bilo da se radi o putovanju avionom, igranju raznih sportova ili dugotrajnom koračanju uz supruga u najvišim sedmicama trudnoće.

Prema strogim pravilima kraljice Elizabete II, Kate u svim službenim prilikama mora nositi najlonke uz suknje i haljine, a ženstvene potpetice njen su lični izbor, premda je sa svojih 175 centimetara visoka poput manekenke.

Na fotografijama smo do sada imali priliku gledati Kate kako u salonkama trči za mališanima, igra kriket i spušta se po stepenicama, a žene su sigurno primijetile kako joj cipele baš nikada nisu spale s nogu.

Britanski tabloid OK! izvještava da pedantna vojvotkinja koristi mali trik, koji brojne žene bez problema mogu ponoviti, i to uz trošak od svega 13 KM.

Naime, Kate uvijek nosi crne ili bež najlonke robne kuće “John Lewis”, koje na dnu imaju ljepljiv nastavak koji onemogućuje cipelama da se odvoje od stopala.

Tu se krije još jedna mala tajna supruge princa Williama zbog koje i kada nosi najlonke izgleda kao da ima gole noge.

Kupuje najfinija tkanja od sedam dena, koja uz nogu prijanjaju poput paučine.