open-navfaktor-logo
search
Ozbiljna problematika
Trijumf u Kupu BiH nije smirio situaciju na Koševu, još dva igrača traže naplatu zaostalih potraživanja?
Osvojen trofej Kupa Bosne i Hercegovine očito nije smirio i zadovoljio fudbalere Sarajeva, čiji su redovi ozbiljno poljuljani u samom finišu sezone, a čini se da se cijela frka oko finansijskih potraživanja još nije stišala.
31.05.2021. u 21:33
get url
text

Nakon što je nedavno Aleksandar Pejović, koji je zajedno s Tino Svenom Sušićem odstranjen iz prvog tima, zatražio raskid ugovor i naplatu potraživanja, izgleda da su još neki fudbaleri krenuli stopama svog donedavnog saigrača.

Kako piše portal Sport1.ba istu stvar je učinio i defanzivac Hrvoje Miličević, kao i Ivan Jukić, koji bi navodno trebao održati sastanak sa klupskim rukovodstvom.

Na nedavnoj press konferenciji održanoj na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" klub čelnici Sarajeva su priznali kako je bh. velikanu potreban ozbiljan restart.

Pripreme za novu sezonu nisu daleko, a ukoliko na Koševu ne riješe problematiku koja traje već neko vrijeme, odlazak na pripreme bi opet mogao kasniti baš kao i 2019. godine kada su zbog neisplaćenih dugovanja igrači odbili krenuti na pripreme.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.