open-navfaktor-logo
search
Druga liga FBiH
Tresla se gora... Odžak savladao Bosnu, sudio Mirnes Mujanović
Tresla se gora, rodio se miš...
05.11.2022. u 16:42
get url
text

Utakmica 13. kola Druge lige Federacije BiH - grupa Sjever između NK Odžak 102 i FK Bosna Mionica odigrana je, a domaći su slavili sa 2:1. Meč je sudio Mirnes Mujanović iz Kalesije.

VEZANI TEKST - Predsjednik Odžaka proziva sudiju, najavljuje da će ga "izudarati", on mu odgovorio "da laže i da će ga tužiti"

Iz NK Odžak 102 jučer su tražili da ovaj arbitar ne dijeli pravdu u današnjem meču, optuživši ga da je "bivšem predsjedniku gostujuće ekipe, Džemi, dužan 700 KM", te da će suditi u korist gostiju. Anto Barukčić, predsjednik NK Odžak 102 u razgovoru za Faktor jučer je potvrdio kako će uprava kluba "izudarati" Mujanovića ako dođe da sudi.

Srećom, ništa od toga se nije dogodilo... Uvidom u informacioni sistem Comet može se vidjeti da je Mujanoivć sudio današnji meč, u kojem je Odžak slavio sa 2:1.

Golove za domaće postigli su Armin Subašić u četvrtoj i Aleksandar Ćosović u petoj minuti, dok je počasni gol djelo Harisa Jahića u 45. minuti.

Sudija Mujanović pokazao je četiri žuta kartona i to po dva objema ekipama. Kod domaćih, Subašić je "požutio" zbog prigovora glavnom sudiji, a Hajrudin Zurapović zbog nedozvoljeno oštrog starta. Kod gostiju žute kartone zbog nedozvoljeno oštrih startova dobili su Almir Piragić i Minel Doljančić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.