open-navfaktor-logo
search
Vasoski nezadovoljan
Trener Sarajeva nakon Igmana: Izgledali smo mlitavo
Aleksandar Vasoski, trener Sarajeva, nije mogao biti zadovoljan izdanjem svojih izabranika nakon pobjede nad Igmanom (2:0) u prvom meču polufinala Kupa BiH.
06.04.2022. u 19:24
get url
text

Stručnjak iz Sjeverne Makedonije priznao je to i na press konferenciji nakon meča.

- Hajde da kažem kako igra nije baš bila na nivou. Tek od 30. minute počeli smo da igramo onako kako smo se dogovorili. Prije toga bilo je nepovezano, dosta sporo. Dali smo gol i zadnjih 15 minuta prvog poluvremena smo ličili na nešto.

A drugo poluvrijeme nešto slično kao prvo. Ne znam koji je bio razlog, djelovali smo malo nervozno. Izmjene su malo osvježile. Hamza Čataković je onda dao gol. Zadnjih 20, 25 minuta išli smo da damo i treći gol, međutim igru ćemo zaboraviti, ali rezultat naravno da je dobar pred revanš - kazao je Vasoski, prenosi SCSport, te dodao:

- Bit ćemo obazrivi. Fudbal te zna kazniti ako ne budeš pažljiv. Moramo da pogledamo zašto smo ovako danas izgledali. Imali smo vremena da odmorimo, to nije izgovor. Izgledali smo nekako mlitavo. Nedostaje Kapić, koji je spona između odbrane i napada. Nadam, se da ćemo punbo bolje izgledati - zaključio je Vasoski.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.