open-navfaktor-logo
search
Optimizam u Bordo taboru
Trener Sarajeva analizirao prvaka Velsa, odakle prijeti najveća opasnost?
Fudbaleri Sarajeva sutra ujutro će otputovati u Vels, na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu evropskih prvaka protiv tamošnjeg prvaka, ekipe Connah's Quay Nomads.
17.08.2020. u 19:32
get url
text

VEZANI TEKST - Connah's Quay Nomads potvrdio: Osiguran stream utakmice protiv Sarajeva

Ovaj meč na rasporedu je u srijedu od 20 sati, a Bordo tim je favorit i trebao bi izboriti prolaz u narednu rundu ovog takmičenja.

- I danas smo se maksimalno spremali za Vels. Ekipa je pogledala sve njihove utakmice. Analizirali smo protivnika i vidjeli smo da je tvrda, borbena i karakterna ekipa. Igraju jedan tipični engleski fudbal, na prekide, tako da moramo biti maksimalno skoncentrisani - kazao je Vinko Marinović, trener FK Sarajevo, dodavši:

- Prema nekim prognozama očekujemo da će biti nešto hladnije vrijeme nego ovdje. To nam može pogodovati. Igrat ćemo na dosta kvalitetnom terenu. Imat ćemo sutra trening i na nama je da se maksimalno priviknemo na podlogu i uvjete koji tamo vladaju.

Meč će biti odigran u Cardiffu, bez direktnog TV prijenosa, ali će biti emitovan live stream na Youtube i Facebook stranici prvaka Velsa. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.