open-navfaktor-logo
search
Toni Karačić
Trener NK Široki Brijeg: Jedino što bi bilo pošteno je završiti takmičenje
Toni Karačić, trener Nogometnog kluba Široki Brijeg, smatra kako odluka Nogometnog/Fudbalskom saveza BiH o prekidnu sezone nije bila dobra.
03.06.2020. u 15:41
get url
text

- Više puta smo apelirali da se sezona završi. Jedino što bi bilo pošteno je završiti takmičenje, pa i bez publike ako treba. Ako pogledamo, primjerice, Lige petice, jasno je da smo i mi mogli završiti sezonu pridržavajući se mjera. Jedino bi to bilo sportski, sve ostalo, nažalost, ispada jako ružno po sve klubove koji su imali takmičarske želje u sebi - kazao je Karačić u razgovoru za Fenu.

No, odluka je donesena i Široki se sada okreće pripremama za novu sezonu.

Govoreći o "igračkoj križaljci" Karačić je kazao kako želi proširiti roster i zaoštriti konkurenciju na svim pozicijama.

- Moj cilj je zadržati što više igrača kojima ugovor istječe, poput Kvesića, Bagarića i drugih... Bilo je nekih medijskih natpisa o odlasku igrača zbog isteka ugovora, poput Dine Ćorića, iako tim igračima ugovor nije na isteku i oni ostaju u klubu - kazao je Karačić.

Dodao je kako za sada postoji obostrana želja da se ugovori produže sa spomenutim igračima, međutim, da bi se to postiglo potrebno je naći kompromis.

Široki je ranije objavio da su klub napustili Petar Franjić i Josip Barišić, kojima je ugovor istekao.

- Franjić i Barišić više nisu članovi kluba. Njima je ugovor istekao, a nisu se dogodili uvjeti po kojima bi bio produžen. Nadam se da ćemo s ostalim igračima čiji su ugovori pri kraju postići dogovor kako se ne bi bilo novih odlazaka. Ako igrači dobiju neke bolje ponude, normalno je da će ju prihvatiti, ali za sada postoji želja da se nekolicina njih kojima ugovor istječe ostanu u klubu - zaključio je trener Širokog.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.