open-navfaktor-logo
search
Opet o suđenju
Trener Leotara se izvinjavao Veležu, Dudić u čudu nakon dešavanja u Trebinju
Fudbaleri Leotara savladali su Velež sa 2:1 u posljednjem meču 28. kola Premijer lige BiH. No, umjesto o fudbalu, ponovo se priča o suđenju.
01.05.2022. u 19:37
get url
text

Antoni Bandić, arbitar iz Gruda, dosudio je diskutabilan jedanaesterac za domaće u 82. minuti. Nezadovoljstvo nije mogao sakriti ni Feđa Dudić, trener Veleža.

- Šta da pričam, šta da komentarišem? Vidjela je cijela javnost. Mislim da Velež ovo nije zaslužio, da se na ovakav način igra. Ko god dođe u Mostar, ima idealne uvjete za igru. Čestitamo svakome ko pobijedi...

Ovo danas ne znam na šta liči. Vidjeli ste i ovaj detalj koji je odlučio pobjednika. Neka procijene šta je bilo i kako je bilo. OK. Čestitam protivniku na pobjedi i stvarno više nemam šta da kažem - kazao je Dudić za MY TV, a na pitanje šta je bilo dobro, kratko je odgovorio:

VEZANI TEKST - Leotar iz sumnjivog penala slavio protiv Veleža

- Dobro je da se niko nije povrijedio poslije onih pogibeljnih startova. Jedino je to dobro. Ne mogu da vjerujem da se može ovako igrati u 2022. godini.

S druge strane Miodrag Bodiroga, trener Leotara, se izvinjavao gostima.

- Izvinjavam se svima iz FK Velež za neprijatnost ako je neko osjetio na našem stadionu. Stvarno se izvinjavam, posebno ako je bilo nešto nepristojno s moje strane. Nama je stvarno svaki bod bitan.

Zalaganje je danas bilo dobro, mojim momcima svaka čast. Velež je po meni jedna od najboljih ekipa u ligi, možda poslije Zrinjskog i najbolja. Mislim da Velež danas osim gola i nisu imali šut na naš gol i mislim da smo ih dobro zaustavili i pokazali da možemo igrati sa svakim - kazao je Bodiroga.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.