open-navfaktor-logo
search
Nekadašnji kapiten
Treće pojačanje Želje: Kosorić se danas priključuje bivšem klubu
Kosorić se još jučer trebao priključiti treninzima Željezničara, ali je njegov let iz Istanbula zbog magle u Sarajevu bio odgođen
18.01.2020. u 11:27
get url
text

Fudbaleri Željezničara u srijedu su počeli s pripremama za nastavak sezone, a izabranicim Amara Osima zbog loših vremenskih uvjeta uglavom treniraju u dvorani hotela Hills.

Ekspedicija Plavih već sutra bi trebala krenuti pur Međugorja.

Nakon dolaska Ivana Lendrića i Aleksandra Jovanovića, na pripremama najtrofejnijeg bh. kluba trebao bi se pojaviti i bivši kapiten FK Željezničar Aleksandar Kosorić, pišu Sportske.ba.

Kosorić se na Grbavicu vraća iz malteškog Balzana, a pored kluba sa Malte nakon odlaska iz Želje igrao je još za Radnik iz Bijeljine i Spartaks iz Latvije.

Iskuni stoper je za Željezničar igrao od 2014. do 2017. godine. U tom periodu upisao je 86 nastupa uz tri postignuta gola i četiri asistencije.

Kosorić se još jučer trebao priključiti treninzima Želje, ali je njegov let iz Istanbula zbog magle u Sarajevu bio odgođen.

Ekspedicija Plavih sutra putuje u Međugorje gdje će ostati do 30. januara. Dan kasnije planiran je odlazak u Tursku gdje Željezničar ostaje do 12. februara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.