open-navfaktor-logo
search
Nesvakidašnji slučaj
Trebinjka pronašla zmiju u frižideru
Zmiju je u kući najprije primijetila žena, koja je mislila da je u pitanju kabl
23.08.2019. u 08:31
get url
text

Žena u Trebinju pronašla je zmiju u kući, te su intervenisali radnici JU "Ekologija i bezbjednost".

Oni su u naselju Pridvorci morali intervenisati i ukloniti zmiju iz frižidera. Zmija je bila dugačka metar i po i poprilično agresivna, ali je vlasnica kuća zahtijevala da je ne ubiju, te je zmija na kraju završila na obali rijeke Trebišnjice, pišu Nezavisne.

-Zmiju je u kući najprije primijetila žena, koja je mislila da je u pitanju kabl, a kada je rukom krenula da ga pomjeri shvatila je da je u pitanju zmija, jer se pomjerila. Srećom po nju, zmija je pobjegla pod frižider - ispričao je radnik "Ekologije i bezbjednosti" koji je uz puno truda zmiju napokon uklonio iz kuće.

-Kada sam je pokušao istjerati ispod frižidera, ona se zavukla u lim od frižidera, pa sam je jedva nekako obmotao na grablje i istjerao najprije van kuće, a onda ponovo obmotao na dugačku dršku grablji i nekako odnio do rijeke - rekao je.

Kaže da je i u kući i van kuće vodio pravu borbu sa zmijom, koju je odbijao od kuće grabljama, a ona je naskakivala na njih, pokušavala ih gristi i uporno se vraćala prema kući.

Inače, u Hercegovini je ovog ljeta prava najezda zmija što su potvrdili i neki hercegovački domaćini iz seoskih područja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.