open-navfaktor-logo
search
Međusobne optužbe
Trajković: Vučić od Amerikanaca traži aboliciju za svoju porodicu i kriminalce; Vučić u dramatičnom govoru odgovorio...
Aleksandar Vučić neizmjerno želi da se dodvori američkoj administraciji. Od dana kada je završena sjednica Skupštine Srbije o Kosovu, kao i neposredno prije te sjednice, toliko je govorio o napadima na njegovu porodicu i, nažalost, na sina. On pokušava, ustvari, da kroz projekat približavanja američkoj administraciji skine svu moguću odgovornost sa svoje porodice i najbližih saradnika iz kriminalnog miljea, kao što su Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, kaže Rada Trajkovič, predsjednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savjetnica u tamošnjoj vladi.
07.02.2023. u 11:40
get url
text

To definitivno govori, dodaje ona, da Vučić traži amnestiju za svoju porodicu, sebe, kao i klana oko sebe, za ono što bi trebalo da uradi, saglasi se sa francusko-njemačkim prijedlogom za rješenje kosovskog pitanja.

- Svako ko je pažljivo gledao Skupštinu mogao je to da vidi, da Vučić radi na aboliciji tih kriminalnih struktura i na taj način se nudi za projekat približavanja i prihvatanja plana - rekla je Trajković za Danas.

- Narod prepoznaje da nema Vučićevog objašnjenja zašto bi trebalo da prihvatimo ovaj evropski plan, kao i zašto ne bi trebalo. S druge strane, imamo opoziciju koja je dovoljno kukavička da sebi dozvoljava da nastupa na način u kojem tvrdi da niko od njih nije vidio plan i pročitao ga, a svi oni, kao i cijela javnost o tome priča – ističe Trajković. 

Odmah po objavljivanju ove izjave dramatičnim govorom obratio se Vučić. 

- Narode srpski, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu. Laže! Laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me taman kao i moji koalicioni partneri. Zato narode, samo da imate u vidu. Moja porodica je ovdje, ostat će u Srbiji, kao i ja. Nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer branili smo Srbiju i branimo Srbiju. Branit ćemo Srbiju. Međusobno priznanje, sanjajte. Živjela Srbija - poručio je Vučić. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.