open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Toplane počele sa grijanjem stanova
S obzirom na to da je u prethodna dva dana prosječna dnevna temperatura vanjskog zraka bila ispod 12 stepeni Celzija, te da se prema zvaničnoj vremenskoj prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u narednim danima predviđaju niže temperature vanjskog zraka u jutarnjim i večernjim satima, s ciljem pravovremenog djelovanja i zadovoljstva korisnika, KJKP Toplane-Sarajevo su danas počele sa zagrijavanjem objekata na svom toplifikacionom sistemu.
09.10.2020. u 08:02
get url
text

S obzirom na odredbe iz Uredbe o općim uvjetima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, ističu da će dnevni režim zagrijavanja objekata isključivo zavisiti od kretanja vanjske temperature zraka.

Podsjećaju da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrade, obaveza upravnika (upravitelja) zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja, te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom građani trebaju obratiti njima, saopćile su Toplane.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati jedan od telefonskih brojeva službi Toplana koji su navedeni na poleđini računa - Informacije korisnicima usluga ili putem njihove web stranice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.