open-navfaktor-logo
search
Društvene mreže
TikTokerica pokrenula raspravu: Je li uredu da muškarci slave rođenje djeteta alkoholom?
Rođenje djeteta uzbudljiv je čin. Istovremeno, za ženu je ponekad težak, stresan i bolan, posebno za prvorotke koje ne znaju šta ih čeka. Dok rađa, žena prolazi kroz različite vrste tjelesnih i psihičkih promjena i boli.
08.08.2021. u 19:36
get url
text

TikTokerica Andreja K. nedavno je potaknula na razmišljanje pitanjem koje dosad niko nije postavio, a to je je li u redu da se muškarac opija dok žena rađa?

- 'Svaki put kad žena rodi, otac djeteta će se u većini slučajeva ubiti k'o majka negdje s prijateljima, da bi navodno obilježio i proslavio to što je postao otac - rekla je u videu koji je objavila na TikToku.

"Meni je to toliko ružno zato što je žena koju ti navodno toliko voliš, žena koja je tebi podarila to dijete proživjela toliku traumu fizički i psihički. Treba tvoju potporu, podršku, ljubav, sigurnost i tebi je prioritet otići se napiti s prijateljima, a ne biti uz tu ženu i to dijete. Ne znam, meni automatski muškarac zbog toga padne u očima", zaključila je.

Video je skupio 250 hiljada pregleda i hrpu komentara mnogih žena.

"Hvala Bogu da je neko ovo rekao", "Uvijek mi je to bilo preglupo", "Da, da i da! A tek momačke večeri uz striptizete i alkohol, kao da veza dotad nije postojala", "Istina živa", "Tradicija", složile su se s njenim razmišljanjem mnoge žene, a i poneki muškarac.

 

@andreicaprva

#fyp #balkan #tiktokbalkan #hrvatska #bosna #srbija

♬ original sound - Andreica

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.