Subota, 22.02.2020.

Veliko veselje

The Shapeshifters zabavljaju zvanice na svadbi Emira Ganića

Irma Lugušić i Emir Ganić: Vjenčanje 15. juna na Ilidži

Za dobru atmosferu bit će zadužen i fenomenalni Dženan Lončarević i jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić

Emir Ganić, izvršni direktor Sarajevo School of Science and Technology, pred matičara sa svojom vjerenicom Irmom Lugušić, kćerkom odličnog trenera golmana Envera Lugušića, stat će 15. juna.

U porodici Ejupa Ganića, bivšeg člana Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine, posljednjih sedmica svi se intenzivno pripremaju za ovo vjenčanje. Vodi se računa o svakom detalju za vjenčanje. Naravno, budući mladenci posebnu pažnju posvetili su izboru muzike. Kako Faktor saznaje, za dobru atmosferu bit će zadužen fenomenalni Dženan Lončarević i jedna od najtraženijih bh. pjevačica Slađana Mandić.

Međutim, to nije sve kada je muzika u pitanju. Naime, Emir je poznat kao veliki ljubitelj elektronske muzike, tako da na svadbeno veselje u hotele "Austrija" i "Bosna" na Ilidži stiže The Shapeshifters, jedan od najtraženijih house dvojaca na svijetu. Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom "Lola's Theme" osvojili svjetsku muzičku scenu. Pošto i budući mladoženja povremeno nastupa kao DJ možda se i sam nađe za DJ pultom.

Sigurno da će ovim izborom muzičara i pjevača biti zadovoljne zvanice svih generacija.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh