To je jedna od karakteristika koju imaju tri horoskopska znaka koja su obavijena velom tajne iako na prvi pogled djeluju toplo i druželjubivo, piše Elite Daily.

Evo o kojim se horoskopskim znakovima radi i zbog čega su oni toliko komplicirani.

Rak

Rak je poznat po promjenama ponašanja, po emotivnim usponima i padovima koje ne može kontrolirati. Kao prvi horoskopski vodeni znak, Rak je utjelovljenje elementa vode pa pripadnicima ovog znaka nije lako postaviti emocionalne granice. Ljudi katkad misle da je to kroz što prolazite samo faza, i s vremena na vrijeme i jesu u pravu, ali količina empatije koju vi nosite u sebi je nadrealna. Veliki broj Rakova rađa se s proročkim sposobnostima koje s godinama uči primjenjivati.

Škorpion

Škorpioni pokreću razbuktale želje i nezasitnu strast koju ne skrivaju. S druge strane, oni su emotivno zatvoreni, ali bi rado pokazali ono što skrivaju ispod površine samo kad bi se ispunili svi uvjeti za to. Pripadnike ovog znaka privlače tabui, a božanska veza s podzemljem podsvjesno im brani da dopuste svojoj duši da se isprepliće s drugom dušom, bez obzira na to što više od svega žude za tim. U njima se odvija stalna borba između čežnje za spajanjem s nečijim umom, tijelom i dušom i njihovog ekstremno zaštitničkog i potencijalno otrovnog garda. Ipak, niko ne bi trebao sumnjati u Škorpionsku empatiju.

Ribe

Malo je reći da su Ribe zagonetne osobe. Kako su one horoskopski posljednji znak, njihova je osobnost energetski zamagljena pod utjecajem ostalih 11 znakova. Pripadnici ovog znaka imaju pristup i fizičkom i univerzalnom carstvu, što je za njih i blagoslov i kletva, posebno zato što nisu naučili kako se uskladiti s jednim od njih i za to vrijeme isključe iz drugog. Jedna riba simbolizira vašu prisutnost u trodimenzionalnom svijetu, dok druga žudi za nečim što je daleko izvan prostora i vremena. Ipak, Ribe su jako empatične i imaju urođene proročke sposobnosti, što su osobine koje mnogima oko njih mogu pomoći.