open-navfaktor-logo
search
Crna noć u BiH
Teške saobraćajne nesreće na autoputu A-1 i kod Mostara, četvero poginulih
Prema informacijama iz Operativnog centra Uprave policije Zeničko-dobjskog kantona, u teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila, "škoda" i BMW
31.08.2019. u 08:06
get url
text

Dvije osobe su poginule u saobraćanoj nesreći koja se rano jutros dogodila na autoputu A-1 Zenica jug-Kakanj u mjestu Tičići kod tunela. Još jedna saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se kod Mostara, gdje su također život izgubile dvije osobe. 

Saobraćaj je u smjeru Zenica-Kakanj na autoputu A-1 obustavljen i preusmjerava se na alternativne pravce.

Prema informacijama iz Operativnog centra Uprave policije Zeničko-dobjskog kantona, u teškoj saobraćajnoj nesreći na A-1 učestvovala su dva vozila, "škoda" i BMW.  Nesreća se dogodila jutros u 3.30 sati, a Sektor krim-policije pod nadzorom dežurnog tužioca vrši uviđaj. 

Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na izlazu iz Mostara prema Ortiješu jutros nešto prije šest sati, saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se na obilaznicu u neposrednoj blizini. U ovoj saobraćajnoj nesreći, gdje su dvije osobe poginule, došlo je do sudara putničkog automobila i kamiona. Jedna osoba je povrijeđena. Uviđaj još traje.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.