open-navfaktor-logo
search
Sudar sa kamionom
Teška saobraćajna nesreća u Doboju: Vatrogasci rezali auto da izvuku povrijeđene, preminuo suvozač
U saobraćajnoj nesreći koja se oko 22.10 sati dogodila u petak u Doboju, kada su se sudarili putnički automobil i kamion, poginula je jedna osoba.
26.02.2022. u 12:07
get url
text

U nesreći na raskrsnici ulice Sveti Sava i magistralnog puta M1-105 u Doboju je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao automobil marke "pežo" i teretno vozilo "man" kojim je upravljao državljanin Srbije.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći vozač putničkog vozila je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život i nakon ukazane ljekarske pomoći u dobojskoj bolnici prevezen je u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjoj Lucia suvozač iz ovog putničkog vozila usljed zadobijenih povreda je nakon ukazane ljekarske pomoći i prebacivanja na UKC RS, preminuo – navode iz PU Doboj.

Na mjesto nesreće izašli su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj kako bi isjekli automobil i izvukli vozača i suvozača iz putničkog automobila.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Doboj, navodi se u saopćenju PU Doboj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.