open-navfaktor-logo
search
Emotivna poruka
Tarik Filipović supruzi: "Mojih 15 godina se utkalo u tih 44... nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni..."
Iako je prije rođendana otputovala s najbližim prijateljicama u porodičnu kuću u Istri da proslavi 44. rođendan, Tarik Filipović nije zaboravio na poseban dan svoje supruge.
07.10.2020. u 21:14
get url
text

Emotivnim riječima, punim ljubavi na društvenim mrežama popularni voditelj i glumac obilježio je njeno rođenje.

"Prije 44 godine kao "palčica" odlučila je opstati...i ostati...i isto toliko godina uljepšavati ovaj svijet ljepotom, dušom i osmijehom...", započeo je svoju poruku supruzi slavljenici Tarik Filipović te priložio fotografiju Lejle iz sunčane Istre.

 

"Mojih 15 godina se utkalo u tih 44... nadam se da sam ti ih učinio prekrasnim kao i ti meni... pa neka te život ljulja i njiše godinama onako kako želiš... nježno, nepravdi i udaraca si izdržala i previše... sretan rođendan, ljubavi", nastavio je potom obasipati komplimentima svoju najdražu brižni Tarik, a onda je naglasio kako Lejla izgleda mnogo mlađe nego što ima godina.

"Dama ispod ima tri godine...X 7...da ne bude zabune... isto izgleda mlađe...", završio je Traik Filipović svoju simpatičnu čestitku, ali prepunu lijepih riječi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad saam iimaaooo šeešnaeeest Dinček danas slavi sretan rođendan naš veelikii dečko @dino_filipovic_10 @armanfilipovic @lejla.filipovic @restorantekka

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial) on

Lejla i Tarik u braku su 12 godina, a imaju dva sina - Dinu i Armana. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.