open-navfaktor-logo
search
Promašili zicere
Tamna noć za napadače Intera: Žestoke kritike na račun Džeke, ali i Martineza
Fudbaleri Intera u utorak navečer osvojili su prvi bod u ovoj sezoni Lige prvaka.
29.09.2021. u 09:23
get url
text

Bod s gostovanja kod Shakhtara i nije nešto posebno, pogotovo ako se sagledaju prilike koje je prvak Italije imao preko Edina Džeke i Lautara Martineza.

Napadački dvojac koji je ove sezone u Serie A devet puta zatresao mrežu protivnika nije briljirao na gostovanju u Ukrajini. Ni najbolji asistent Intera ove sezone Nicolo Barella nije blistao, mada nije imao ni sreće kada je njegov šut iz 15. minute zaustavila prečka.

Upravo je spomenuti trio zaradio najžešće kritike portala Inter-news.it.

- Prva nezadovoljavajuća partija Interove "devetke" koja je promašila sve u Ukrajini, uključujući veliku priliku ispred gola. Mnogo pogrešnih lopti i mnogo zbunjenosti. Bosanski napadač nije nas uspio zadovoljiti čak ni obavljanjem dijela prljavog posla koji je do sada radio. U drugom poluvremenu djelovao je umorno, pa ga je Inzaghi zamijenio u 55. minuti sa Joaquinom Correom - piše spomenuti portal, koji ništa blaži u svojim kritikama nije bio ni prema Lautaru Martinezu.

- Ako broj devet plače, broj deset se ne smije. Bila je to tamna noć za napada Nerazzura, zbog koje ni Lautaro ni Džeko nisu uspjeli zaraditi prolaznu ocjenu - navodi Inter-news.it.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.