navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Los Angeles

Svjetski mediji tvrde: Ovo je dom u kojem žive Meghan i Harry

Svjetski mediji šuškaju da su se Meghan Markle i Princ Harry uselili u 18 miliona dolara vrijednu vilu glumca Tylera Perryja. Par je sa sinom Archiejem trenutno u izolaciji u Los Angelesu.

Objavljeno: 20.05.2020. u 17:13
get url
text
Navodno novi dom princa Harryija i Meghan Markle
Navodno novi dom princa Harryija i Meghan Markle

Iako su se početkom godine odrekli svih čari kraljevskog života, sudeći prema fotografijama koje je Perry objavio na Instagramu, luksuza im neće nedostajati.

Naime, dom 50-godišnjeg glumca i producenta na posjedu od 22 hektara ima čak devet spavaćih soba i 12 kupatila, a iz vile u toskanskom stilu prostire se spektakularan pogled na grad.

Vila koja se nalazi u ekskluzivnoj četvrti, a u kojoj žive Katy Perry, Sir Elton John i Jennifer Lawrence, ima sve što svaki celebrity može poželjeti - kupatilo u grčkom stilu za potpuni spa užitak, raskošnu kuhinju s mramornim otokom, prostranu kuhinju i dnevni boravak.

Kada se zažele opuštanja u mirnom okruženju, neće morati ići daleko. Kuća ima ogromnu terasu s namještajem od kovanog željeza s udobnim jastucima iz kojih će navečer moći uživati u pogledu na zvjezdano nebo.

Čim se odluče upustiti u nove poslovne avanture, na raspolaganju im je prostrana Tylerova radna soba u kojoj će u miru moći realizirati sve svoje ideje. Smještena iza vrata od mahagonija, soba ima otvoreni kamin, masivni drveni stol i udobnu kožnu fotelju.

Par je prema pisanju medija još u martu doletio u Los Angeles u Tylerovom privatnom avionu. Izvor blizak paru za Daily Mail je komentirao kako je ovo bila odlično isplanirana akcija te da su uspjeli izbjeći medijsku pažnju.

- Meghan i Harry sve su isplanirali do detalja. Učinili su sve da preseljenje u L.A. sakriju od očiju javnosti, a čitav posjed nadgleda njihov sigurnosni tim koji je poduzeo sve potrebne mjere zaštite - rekao je izvor blizak paru.

Par je upozoren da u okolini vrebaju opasne divlje životinje te da mogu očekivati napade kojota, divljih pasa i raznih vrsta zmija otrovnica. Još se ne zna jesu li iznajmili vilu ili u njoj borave kao gosti, te za sada nema potvrde da je imanje prodano.