Kao i prethodnih godina, Amko komerc ovu odluku sprovodi kako bi  zaposlenicima omogućio da bajramske praznike provedu u krugu porodice.

- Ovom malom gestom nastojimo pokazati brigu i zahvalnost prema svim našim zaposlenicima i njihovom velikom doprinosu kompaniji tokom cijele godine. Želimo da svi naši zaposlenici praznične dane provedu uz porodicu i najbliže prijatelje jer ovi dani su prilika da njegujemo vrijednosti koje nas čine dobrima i koje nas usrećuju - poručuju iz Amko komerca.

Iz ove kompanije su podvukli da posebnu pažnju pridaju razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućavaju i daljnji razvoj karijere, u skladu s potrebama poslovanja.

Iz Amko komerca su najavili da su u danima praznične kupovine i pripreme za bajramske praznike za sve kupce pripremili bajramska sniženja proizvoda prikladnih za ovaj praznik. Za sve one kupce koji više preferiraju online način kupovine, bajramska sniženja mogu ostvariti i prilikom kupovine na web shopu Amko komerca www.amkoshop.ba ili u nekoj od prodavnica Amko komerca na platformi Korpa.ba.

Kolektiv Amko komerca želi da vam Kurbanski bajram protekne u zdravlju i dobrom raspoloženju - Bajram Šerif Mubarek Olsun!