open-navfaktor-logo
search
Nesreća u Italiji
Suvozač iz autobusa poginuo u snu
U nesreći koja se jutros dogodila na autoputu A21 kod Brescie u Italiji poginuo  je suvozač u autobusu porijeklom iz Kiseljaka 
14.09.2018. u 15:55
get url
text
Nesreća u Italiji

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Italiji poginuo je Ivica Ćelan (52),  vozač iz Kiseljaka,  koji je u momentu nesreće spavao na mjestu suvozača, potvrđeno je za Faktor  u Generalnom konzulatu BiH u Milanu.

U ovoj nesreći lakše povrede zadobile su 22 osobe, odnosno 21 učenik i jedna profesorica Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža. Učenici su se vraćali sa ekskurzije u Španiji. 

Jasmina Martinčević, v. d. generalnog konzula BiH u Milanu, kazala nam je kako su svi detaljno pregledani, da se osjećaju dobro te da se planira njihovo daljnje putovanje. 

- Svi su zbrinuti i odlično se osjećaju, sada se planira njihovo daljnje putovanje, odnosno dolazak u BiH. Poslan je drugi autobus po njih. Oni se dobro osjećaju, a ja moram naglasiti kako je stanovništvo ovog mjesta položilo sve ispite, zaista su svi bili divni i našoj djeci pružili svu moguću pomoć - istakala je Martinčević. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.