open-navfaktor-logo
search
Vrijeme u BiH
Sutra stiže promjena: Mostar danas najtopliji sa 35 stepeni
Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost
21.07.2019. u 15:38
get url
text

U Bosni će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima padavine se očekuju u sjevernim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u centralnim dijelovima.

U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Razvojem oblačnosti može pasti i malo kiše. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i u planinskim područjima na momente i pojačan. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje i do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 33, na jugu zemlje i do 35 stepeni. 

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, sa kišom. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 27 stepeni. 

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 16 stepeni, Ivan-sedlo 26, Sokolac 28, Livno 29, Bugojno i Srebrenica 30, Gradačac, Sarajevo i Zvornik 31, Bijeljina, Brčko, Doboj, Grude, Prijedor, Sanski Most i Tuzla 32, Banja Luka, Bihać, Široki Brijeg i Trebinje 33, Mostar 35 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda BiH. u

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.