Kanton Sarajevo

Sutra prva sjednica Skupštine nakon najave o formiranju nove većine

Objavljeno: 16.12.2019. u 10:42

Zastupnici bi trebali raspravljati o izvještajima o poslovanju kantonalnih javnih preduzeća Sarajevo - šume i Poljoprivredno dobro Butmir za 2018. godinu

FOTO: ARHIV

Prva sjednica Skupštine Kantona Sarajevo, nakon najava Stranke demokratske akcije (SDA), Saveza za bolju budućnost (SBB) i Demokratske fronte (DF) o formiranju nove skupšinske većine u tom kantonu, bit će održana sutra.

Zastupnici bi trebali raspravljati o izvještajima o poslovanju kantonalnih javnih preduzeća Sarajevo - šume i Poljoprivredno dobro Butmir za 2018. godinu.

Pored izmjena naziva dijelova ulica i parkova, na dnevnom redu je i  Informacija o provođenju Zakona o prijavljivanju i postupku provjere podataka o imovini nosilaca javnih funkcija u Kantonu Sarajevo.

Zastupnici bi prema najavama u decembru trebali održati još dvije sjednice, tematsku sjednicu o pitanjima i statusu mladih 20. decembra, te 26. decembra kada se očekuje usvajanje budžeta za 2020. godinu. 

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije