navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Katschberg

Sutkinja u Severininom slučaju i Milan Popović uhvaćeni u istom hotelu na austrijskom skijalištu

Skijanje smo uplatili još na proljeće i šta smo trebali, otići?, kazala je sutkinja 

Objavljeno: 15.01.2020. u 21:31
get url
text

Sutkinja koja je sudila u slučaju starateljstva nad djetetom između Severine Kojić i Milana Popovića dospjela je u centar medijske pažnje nakon što se pojavila u istom hotelu gdje i Popović.

Mediji u Hrvatskoj su prenijeli kako su sutkinja i Popović zimski odmor proveli u austrijskom skijalištu Katschberg.

- Mi smo u hotel stigli u subotu, 4. januara, navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Bila sam s porodicom, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili - potvrdila je sutkinja zagrebačkog Općinskog suda Tea Golub za Jutarnji list.

Sutkinja Golub je, podsjećanja radi, donijela presudu kojom se starateljstvo nad zajedničkim sinom Severine i Popovića dodjeljuje samo ocu.

- Skijanje smo uplatili još na proljeće i šta smo trebali, otići - kazala je sutkinja koja je potvrdila da je u tom hotelu bilo i advokata iz Zagreba koji su ih mogli vidjeti.

Sutkinja Golub je 28. novembra donijela privremenu mjeru i odlučila u nepravomoćnoj presudi da dijete živi s ocem, Milanom Popovićem te da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Pritom u odluci nije navela na kojoj će adresi živjeti dječak.

Severina Kojić je na presudu uložila žalbu od tridesetak stranica. Sutkinja Golub prvog radnog dana na povratku sa skijanja u ponedjeljak poslala je spis na splitski Županijski sud u povodu žalbe na presudu koju su podnijeli Severinini advokati.