open-navfaktor-logo
search
Oglasila se na Instagramu
Supruga Hasana Salihamidžića na udaru: Vrijeđaju nam kompletnu porodicu
Prvi čovjek minhenskog Bayerna Herbert Hainer u četvrtak je otvoreno stao u odbranu sportskog direktora kluba i člana Izvršnog odbora Hasana Salihamidžića.
23.04.2021. u 18:29
get url
text

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme je na udaru njemačke javnosti i navijača Bayerna zbog sukoba sa trenerom Hansijem Flickom.

Ni stručnjak koji je prošle sezone sa Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti, a mi u BiH bi rekli da ni njegovo maslo nije za ramazana, pogotovo nakon što su u javnost procurile informacije da je na svoju ruku, bez dozvole kluba, zvao pojedine igrače koje je želio za pojačaja u Bayernu.

Flick ima podršku javnosti i navijača koji stvaraju pritisak ne samo na Salihamidžića, već i na njegovu porodicu, a pojedinci su uputili uvrede njegovoj supruzi Esther i djeci.

Hasanova supruga se nakon svega i sama oglasila na Instagramu.

- U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvrjedljivih komentara koji nemaju nikakve veze sa onim što radim a odnose se na mog muža i posao kojim se bavi - napisala je Esther, te dodala:

- Vrijeđaju ga kao čovjek i napadaju cijelu našu porodicu. Na ovaj način vas želi zamoliti da se suzdržite, to nemam nikakve veze s onim "ja sam navijač". Moj profil i moja djeca nemaju veze s poslom mog muža.

Zanimljivo da je Hansi Flick pružio podršku Hasanu i njegovoj porodici, iako je sve krenulo zbog njegove ambicije da odlučuje o klupskoj transfer-politici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.