open-navfaktor-logo
search
Moda
Supermodel pripremila šik asesoare: Torbe s potpisom Kate Moss bit će pravi hit jeseni
KATE tašna s njenim potpisom je otjelotvorenje rok estetike, a napravljena je u četiri siluete i petnaest dezena
06.09.2019. u 09:48
get url
text

Britanski supermodel Kate Moss u saradnji s Cecilijom Bonstrom, kreativnom direktoricom brenda "Zadig & Voltaire", osmislila je jedinstvenu i intrigantnu kolekciju torbi.

KATE tašna s njenim potpisom je otjelotvorenje rok estetike, a napravljena je u četiri siluete i petnaest dezena, kreirajući must have kolekciju koja će stil svake žene podići na sasvim novi nivo. Moss je osmislila i suptilni potpis koji se nalazi na svakom modelu, a koji ih čini ekskluzivno šik komadima.

Torbe visokog kvaliteta iz ove kolekcije proizvode se u Italiji, a obogaćene su detaljima poput mesinganih lanaca i prstena sa vintage izgledom. Napravljene su od vanvremenske kože i uvijek trendi piton dezena. Iako nose rock štih i imaju više kul aspekata, ove tašne i dalje zadržavaju suptilnu i elegantnu prirodu zbog koje se mogu uklopiti sa praktično bilo kojom odjevnom kombinacijom. Nakon dugog ljeta, poklonice mode su spremne za povratak šik kožnih asesoara, tako da će ova linija zasigurno biti pravi hit.

KATE novčanik je najmanji model iz kolekcije, a u njega bez mnogo muke mogu stati sve osnovne potrepštine jedne žene, poput telefona, kartica i karmina. Kao pravi dragulj u svijetu asesoara, novčanik će se uklopiti u stil dama koje žive dinamičnim životom. Za one žene koje, pak, vole sve nositi sa sobom, supermodel je dizajnirala i tote tašnu, koja je dekorirana velikim džepom sa prednje strane.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.