open-navfaktor-logo
search
Lutrija BiH
SuperLoto Grande: U decembru dupliranje dobitaka u igri SuperLoto
Lutrija BiH je za sve igrače igara na sreću, a posebno za ljubitelje igre SuperLoto, pripremila duple iznose dobitaka za pogođenih 5, 4 i 3 brojeva.  
27.11.2020. u 11:02
get url
text

Posljednji mjesec u ovoj godini donosi mnoštvo zabave, ali i brojnih novčanih dobitaka u Grande izdanju igre SuperLoto. Naime, svi igrači koji izvrše uplatu igre SuperLoto u decembru i koji pogode 5, 4 ili 3 broja, sa ili bez dodatne igre OdaberiBoju, ostvaraju duple iznose dobitaka. Važno je istaknuti da se dupliranje dobitaka odnosi i na igrače koji su uplatili pretplatu.

U okviru igre SuperLoto dodatno se priređuju i dva izvlačenja brojeva za igru Joker, koja je dodatna i neobavezna. Svi igrači koji uplate minimalno jednu kombinaciju igre Loto 6/45 i prekriže kvadratić "DA" pored riječi “Joker” na pomoćnom listiću, učestvuju i u izvlačenjima za jedan Joker broj.

Uplatu za igru SuperLoto igrači mogu izvršiti na svim uplatno-prodajnim mjestima Lutrije BiH kao i kod ovlaštenih zastupnika iNovine, Duhanpromet, Riva, Hrvatske pošte i na pojedinim benzinskim pumpama Petrola.

Za igrače koji odluče odigrati SuperLoto iz topline svojih domova, uplatu mogu izvršiti i putem platforme eNovčanik.

Cijena jedne kombinacije sa šest brojeva Loto 6/45  sa igrom OdaberiBoju je 0,70 KM, a cijena jednog Joker broja u igri Joker iznosi 1,00 KM.

Očekivani SuperJackpot iznosi 1.510.000,00 KM.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.