open-navfaktor-logo
search
Vremenska prognoza
Sunčano vrijeme, u srijedu temperatura do 21 stepen
Danas će u našoj zemlji biti sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13°C, na jugu zemlje do 16°C.
20.03.2022. u 08:40
get url
text

Biometeorološka prognoza je povoljna i većina populacije biće boljeg raspoloženja. U jutarnjim satima, kod hroničnih bolesnika moguće su umjerene poteškoće usljed nižih temperatura. Sa odmicanjem dana posvuda će otopliti i biće ugodnije, prikladno za boravak na otvorenom. Poželjno je slojevito se odjenuti, kako bi se po potrebi raskomotili. Na jugu će bura povremeno uzrokovati manje probleme i remetiti osjet ugode.

I sutra će biti sunčano. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će većinom između minus pet i nula stepeni, na jugu do pet. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između osam i 13°C, na jugu do 16°C.

U utorak također sunčano. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus pet i nula, na jugu zemlje do šest stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 15°C, na jugu zemlje do 18°C.

U srijedu će najviša dnevna ići do 21 stepena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.