open-navfaktor-logo
search
U naredne četiri godine
Šulić, zajednički kandidat SNSD-a i "Osmorke": Bitno je odblokirati projekte važne za RS i braniti interes RS-a
U naredne četiri godine potrebno je odblokirati projekte važne za Republiku Srpsku na nivou Bosne i Hercegovine, čija je realizacija stagnirala u prethodnom periodu, rekao je zastupnik SNSD-a u Narodnoj skupštini Srpske Denis Šulić.
02.01.2023. u 10:18
get url
text

- Važno je da imamo dobre ljude u institucijama na zajedničkom nivou (institucije Bosne i Hercegovine), da brane interese Republike Srpske. Važno je da izborni pobjednici iz Republike Srpske formiraju vlast na nivou BiH - istakao je Šulić, prenosi ATV.

VEZANI TEKST - Prepušta li "Osmorka" Dodiku i Čoviću odlučivanje u Vijeću ministara: Bošnjačka pozicija ide Šuliću iz SNSD-a?

On je naveo da je, uprkos blokadama na nivou BiH, Republika Srpska zadržala stabilnost i u zdravstvenom sektoru za vrijeme pandemije i inflacije, kada je Vlada intervenisala povećanjem plata i rasterećenjem privrede.

- Naše politike koje su bile usmjerene prema građanima zaslužile su više od prolazne ocjene - naglasio je Šulić.

Šulić je podsjetio da je krajem prošle godine usvojena i odluka da svakom nezaposlenom roditelju sa četvoro i više djece na mjesčnom nivou bude isplaćeno po 750 KM uz uplatu doprinosa što je, kako je naveo, važna pronatalitetna mjera. 

Denis Šulić će, kako su mediji objavili ovih dana, biti zajednički kandidat SNSD-a i "Osmorke" za ministra ljudskih prava i izbjeglica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.